Potápějící se
Po řece pluje
člun
co vodu nabírá.
Pochybná vesla
neveslují
i když se zabírá.
Jen ten kdo sedí
v něm
to stále neví.
Až vpluje do peřejí
z nichž
možného úniku není!
Nebojí se
protože netuší
co mu hrozí.
Až začne se potápět
ke dnu klesat
teprv se strachy zhrozí!
A protože je
dobrý plavec
nepanikaří
vyskočí
z potápějící se lodi
včas
a tak se mu
zachránit
podaří.
Přečteno 348x
Tipy 1
Poslední tipující: SmallGeorge
Komentáře (2)
Komentujících (2)