Smůla, těší mě...
Anotace: Všechno se mi daří sotva napůl a připadám si děsně zdrcená nepomáhá, když mi...
Všechno se mi daří sotva napůl
a připadám si děsně zdrcená
nepomáhá, když mi říkáš: ,,Nebul''
Být ,,boule'' totiž je má doména.
Jsem jak Chytrá Horákyně, žena,
co vše napůl měla: nahá, oblečená
Šťastná smutná blbá taky chytrá
milovaná dneska, milovala zítra.
Všechno se mi daří sotva z půlky
z chleba zbývají mi vždycky jenom kůrky
A nepomáhá, že mi nejvíc chutnají
z nich se totiž moje ego nenají.
Všechno se mi daří jenom z poloviny
Nechce se mi tady kecat voloviny
Tak jdu spát- spíš plakat do polštáře
Jméno ,,Smůla'' už mi nikdo neodpáře.
Přečteno 356x
Tipy 14
Poslední tipující: Izza, Rozina, básněnka, v.hercik, Amonasr, Aiury, Pamína, JP.slash, AndreaM
Komentáře (2)
Komentujících (2)