Anotace: Topil jsem se ve starých vzpomínkách, tak jsem přemýšlel jak se jich nejlépe zbavit.
Chválím přesný rytmus a rýmování, líbí se mi stručnost a výstižnost :) (opravím jen mužský přechodník "jenž" na ženský (maska) "jež tolik klame", a v posledním řádku umáznu přebytečnou čárku, aby dílo bylo dokonalé :)
26.06.2014 10:18:25 | Hesiona-Essylt