S lehkostí
Listí se snáší
k zemi padá
tak lehounce
tak potichu.
Pluje si ve větru
co si s ním pohrává
pak tiše usedne
na zemi, do mechu.
Dívat se, dívat
a toužit
také tak z lehounka
moci plout.
Oči přivírat
proč se soužit
chvíli snít
a starosti zout.
Přečteno 291x
Tipy 6
Poslední tipující: jitoush, AndreaM, Aiury, Amonasr, Julien, Pamína
Komentáře (2)
Komentujících (2)