...
Čekal jsem na tebe,
čekal jsem roky.
Teď nevím co bez tebe,
nechci alkohol a jiné moky.
Čekal jsem a volal tě k sobě,
čekal jsem na úsměv tvůj.
Den rozzářil hravě,
doufal jsem, že bude jen můj.
Čekal jsem na oči tvé,
čekal jsem na pohled svůdný
Ale člověk procitne
a cit je zrádný.
Mně je dán,
tobě ne.
Zůstávám sám,
bez tebe.
Bože poraďte mi někdo,
co s tím.
Čekat na peklo?
co vlastně teď smím?