Sen
V televizi dávaj
tupý žvásty
na procházku
nejsou nálady
Nejedem ani
do Horní Brázdy
zajezdit si na koních
A přitom
venku svítí slunko
a mraky tudy nevedou
Dostal jsem nápad
lehnout si do trávy
a broukat si píseň loudavou
Přitom usnul jsem
a probudil se jinde
Kde, to neodhadnu
ale byl jsem zase mladý
a hrál si na slepou bábu…
Přečteno 302x
Tipy 2
Poslední tipující: AndreaM, aravara
Komentáře (2)
Komentujících (2)