Anotace: ...
poledním přístavem
písničky pěnkaví
písečným přesypům
pergolu postaví
pár plavých pramenů
panenka piková
podloubím přechází
plavčíka přemlouvá
polibte příteli
přepěknou pusinku
pohladí popálí
příchutí pelyňku
přísahám pane
pár pencí pár polibků
po ptácích pernatých
pošlu pak peřinku
jedno slovo jako by bylo neoddělitelně spojeno s následujícím a tak dál a stále dál. Jako by to tak mělo být už odjakživa, jenom to čekalo, až to někdo zachytí a napíše :)
03.07.2014 10:24:17 | Matthew Thomas
personální pracovnice pána Poppera pěje píseň přístavní?
: )
30.06.2014 18:12:46 | maryshka