Anotace: P.S. hledám dobrovolníky, kt. můžu psát drafty takovýchto dílek, když mě zase navštíví Múza
Člověče! :-)
Posílám ti posily
ať tě v nouzi posílí
Posílám ti pocit
bys radosti procit
Když mám chvíle plné hojnosti jak teď
pro přehršle radosti chci ti rozjařeně pět
Posílám ti chuť rare steaku
od Černého orla
Bys mel síly, ty náš bejku,
kdyby tě
bolavá chvíle zmohla
Posílám ti sladkou chuť zralých jahod a malin
když si to přes létem rozevlátý les na Rýzmberk valím
Posílám ti sílu toho pocitu,
když se po delší době v lese ocitnu
Poskytne nám i šumivý stín
ve kterém teď naše dítko
i můj muž chřoupkavě spí
Posílám ti vůní, něhu
Radost očekávání všech těhul
Na noze mi sedí babočka
Kdybych se teď otočila,
nejspíš nepočká
http://youtu.be/fHNC-tn6Gts
Čoveče!No to je teda síla!Ze smíchu vyhřezla mi tříselná kýla,při představě,jak potácíš se lesem a vřískáš:kde jsem?Kde jsem?Z babočky stal se statný admirál,ten jistě nečekal na mistrál,aby Ti ukázal plavby jen půl.Čtyřbarevným pepřem ošlehlý steak do sebe nacpal plemenný bejk.A teď je z něho starý vůl.
01.07.2014 05:39:26 | Bakchus
děkuji
je zajímavé
jak různé polohy mé dílko zrcadlí
někomu, že mám zlaté srdce
někomu, že je to vlastně zoufání
01.07.2014 08:26:23 | Romana Šamanka Ladyloba