Říkaj: ty jsi narost –
já jsem samá starost.
Prý rostu a rostu –
já bych skočil z mostu.
Prý vypadám mladě –
oběsím se v sadě.
Inteligent fešák –
ne-li sad, tak věšák.
Pochvaly i v tisku –
prudký jed a whisku.
Asi radši mlíko,
než zapadne víko,
lepší myslet kladně.
t. č. na dně