Procházela jsem ulicí
osamocená
hledala, po čem jsem toužila
na konci
jsi čekal
Natahoval si ruku
odevzdaně
chytila jsem se jako dítě matky
prosila
ochraňuj mě
Svírala jsem hlavu v dlaních
nešťastně
abys jednou nepoznal, jak temná jsem
vždy když říkáš
že jsem ten nejhodnější člověk, kterého znáš
.
zlato, tohle se mi děje často, nahoře i dole, napravo i nalevo, uvnitř sebe mám své temné jezdce, se smrtelnou holí v ruce, nemusíš se bát, k tobě je nenechám dojet