Anotace: 20.5.2014
Občas je život složitý... Často jsem si říkala, že už nemůže být hůř, že už nikdy nedojde ke zlepšení a život se nevrátí do starých kolejí... Chce to jen čas a sílu! Něco vzít a hodit za hlavu není vždy lehké, ale dá se to zvládnout... Je to i o způsobu myšlení! :-) Hlavu vzhůru :-)
06.07.2014 22:15:13 | Gabriela Green
To je pravda, tato básnička je uź nějaký ten pátek stará, dnes už tyto pocity nnemám :)
06.07.2014 22:36:03 | želvička001
Tak to gratuluji! To je jenom dobře... Z mé vlastní zkušenosti vím, že někdy je dobré se prostě vypsat :-) Člověk tím ze sebe lecos dostane :-)
06.07.2014 22:37:17 | Gabriela Green