Anotace: Jak jsem to dopsal... musel jsem se smát.
Zubařina
-
Zubařina
to je dřina,
všichni lidé
otvíraj si hubu,
a co z nich zbyde?
A z jejich zubů?
Posunuté prahy,
soužení bolestí,
každý zub je drahý,
i pro vaše ratolesti
(A co teprv pro vás,
určí vám z krve obraz)
Zuby žádné,
kazy všude,
čištění ladné,
dásně rudé
To musíte takto
a stejně děláte jinak,
dítě řve jen: „Matko!“,
matka je však líná
Dítě zuby zkažené
a můžeš za to Ty,
za Tvé tělo mražené,
a co takhle
nechat to na tátovi?
Celkem drsná zubařina :-D
08.07.2014 17:16:32 | Aiury
Musí být :D když už to bolí tak pořádně :D
08.07.2014 17:30:54 | SmallGeorge
Citlivko :-P :-D
08.07.2014 17:37:08 | Aiury