tři bratři
mám ráda ono
nevyřčené
to co se mnou
tiše kráčí
uvnitř pevně zakotvené
v dotecích
bez dotýkání
v náznacích
bez náznaku
se strachem
beze strachu
mám ráda neznámé
a přeci
tolik známé
nechápavě
chápající
chápavě
nechápavé
tiše
ukřičené
ukřičeně
tiché
žádajíce
nežádající
sudé
liché
tečku
na konci
na začátku
.
plné
v prázdném řádku
jindy tři
...
jako ti bratři
co šli do světa
králi pro
živou vodu
nebo nešli
do světa
svět kráčel
k nim?
jen jeden zbyl
bezezbytku
zrozený
ne stvořený
na konci
i na počátku
jasné ano
jasné ne
světlo
v lůně
schoulené
mám ráda
ono nevyřčené
to co ve mně
tiše kráčí
dosti slov
vždyť přeci stačí
slovo
v tichu
ticho v slově
jediné
Přečteno 499x
Tipy 7
Poslední tipující: enigman, jitoush, Jort, Pamína, Amonasr
Komentáře (4)
Komentujících (4)