Ta je pro babičku, že? Taky na ty své často vzpomínám. Dokud je máme v mysli, jako by tu alespoň ještě trochu byly s námi, viď?
08.07.2014 20:20:03 | AndreaM
Máš pravdu, já tu svou mám a budu mít v mysli pořád a čas od času mě napadne něco pro ni napsat. Když máme někoho hodně rádi, nedá se zapomenout, jako by tu byly stále s námi.
08.07.2014 21:22:21 | Rozina