Dospělá
Necítím se dospěle,
nikdy se cítit nebudu
zní to asi nevyspěle,
ale žádné plány s tímhle světem nekuju
Chci být pořád malým klukem,
já jím vlastně stále jsem
Na nepřátelé střílet šípem a lukem,
chodit hrát si ven.
Říká se že v každém muži zůstane kus malého chlapce.
Ve mně tedy zůstal pořádný.
Stále ještě zásobník s kuličkami v kapse
a svět připadá mi záhadný.
Čas sviští jako když jede Kimi Raikkönen ,
někdy se tím cítím býti ohromen.
Jedno však vím jistě, i když od života dostanu na hubu,
dospělý já stejně nikdy nebudu.
Přečteno 520x
Tipy 9
Poslední tipující: Barčík, AndreaM, Robin Marnolli, Rozina, Aiury, Pamína, Amonasr
Komentáře (7)
Komentujících (5)