bás.pok.a4
Anotace: Proč další noc křičíš ve tmě zavržených - nikdo tam není, ti už tě neslyší Jen...
Proč další noc křičíš ve tmě zavržených
- nikdo tam není, ti už tě neslyší
Jen sama tma je to, co bylo a co zůstane jim nejbližší.
Ráno zas na sebe zkoušíš dávat černé šaty
v domnění, že budeš trošku svatý,
když budeš ve dne z tichých nejtišší.
Do cely dal jsi ze železa kříž,
pod křížem přepokorně bdíš,
když ale vyjdeš z cely - zabíjíš.
Stačí jen trocha tmy a ze tmy strachu
a ty znovu ublížíš.
Přestaň se bát.
V rukou svých dary světla máš,
v ústech svých slova světla máš.
Zdarma jsi dostal, zdarma rozdáváš.
I proto musí padnout tmy a násilí,
že sklidí to, co sami kdysi zasili.
- Proto zemře v čase každý lhář.
Komentáře (2)
Komentujících (2)