Anotace: Konzumismus zatemňuje mozek.
Ovládání potravou
-
Konzum
denního zboží,
nerozum,
kdekdo se složí
Zacpané
radostí cévy,
urvané
z řetězu nervy
Zvýšené množství
sacharidů,
podpora božství,
serem na bídu!
Masožrouti
nakrmili byste svět,
stačí se jen hnouti,
odstranit ten jed
Pro 20 miliard obilí,
cpou jej chovné zvěři,
aby vás hned odbyli,
všechno jim pak uvěří(te)