Dokonalost!
A tolik jejích podob,
milion tváří drogy,
co se vrací do dob,
kdy bylo vše černé.
Flashback!
Tělo jak z kovu,
never be back!
A celý boj znovu?
Bolel i nádech.
Boj!
Nechci ho prohrát,
horší je,
nechci ho vyhrát,
chci se nechat vtáhnout,
a dobře vím kam.
Dokonalost
Chtít po sobě více,
pořád zvyšovat cíl,
pořád ubírat z líce,
a nelibě sledovat,
neodbytný odraz svůj.