Anotace: Každý má své mouchy a každý má i své dloubání.
Pochybnost
-
Občas mne přepadají
myšlenky úzkostí,
úzkou chodbou padají
skrz pochybnosti
Co kdyby tohle
a co kdyby tamto
a sny zkrachlé
… ále, čert vem to!
Co když je to sen,
co když jsem dítě,
už necítím zem,
když nemůžu mít Tě