Anotace: Zamýšlím se...
Jsem jaký jsem
-
Ano, jsem jaký jsem,
myslím a žiju,
pod námi naše zem
a já tu bliju
Ničíme se sami,
jíme spolubydlící,
zájem jen o money,
jsme životem hnijící
Beze smyslu,
bez svědomí,
bez nároku
nadvědomí
Ano jsem jaký jsem,
čekám na tu správnou
fázi fází R.E.M
… duchem vábnou
A zůstań takový, jaký jsi. :)
12.07.2014 20:23:37 | Aiury
Asi Tě musím zklamat, ale nezůstanu ;)... chci být lepší :3
12.07.2014 21:47:43 | SmallGeorge