Anotace: Věnováno mým nesmrtelným: Carolus XII. of Sweden,Napoleon Bonaparte,Přemysl Otakar II. , Leónidás I., Gustav Adolf,Lauri Törni,Erich Hartmann,Franz Stigler,Wladislaw Raginis,Sven Hassel,Jan Žižka,Jan Hus
Dneštní 'nesmrtelné' nevidíme kvůli brýlím součastnosti. Oni určitě vylezou z děr s odstupem času. Třeba nějaký schopný politik a jeho reforma bude za sto let považována za převrat v dějinách. :-D :-D .. uvidí se prostě s časem. Teď jsou nesmrtelní snad jenom sportovci ( aspoň na pár dní ) :-)
13.07.2014 19:02:01 | Kubský P.
Ale staří nesmrtelní začínají bejt smrtelnými ,protože dneska se nesmrtelným stává Justin Bieber :D
19.07.2014 14:20:23 | lukassnajdr
To nevíš :-) Zrovna dneska ráno jsem četl o Hainzu Leiptovi ( snad mám to jméno dobře ) a jeho písni, kterou zpívala L. Andersonová ( taky nevím jestli je to jméno dobře :-D ) a tu písničku znal celý svět. Za rok je to sto let co byla tahle písnička napsaná. Teď ji snad zná tak 40% populace.
Málem jsem zapoměl je to Lili Marlen :-)
24.07.2014 16:03:14 | Kubský P.
zaujal mě nejdřív překlep v názvu, a pak Hartmann. tak jsem si početl.D :_)
12.07.2014 13:48:19 | CoT