S časem o závod
Anotace: nemá smysl soupeřit
Nejsem soutěživá
nepotřebuji být první,
ale jednu vyjímku
bych udělala.
Však soupeř
je stále lepší
nemá smysl snažit se
abych ho dohnala.
Běžet závod s časem
je prohraný dopředu
tak smířit se s jeho výhrou
musím a snad to dovedu.
Bitvu s ním všichni svádí
jak pozoruji kolem sebe
však už mnoha lidem vzal mládí
u cíle je první a stále vede!
Přečteno 315x
Tipy 5
Poslední tipující: Aiury, malá slečna, Amonasr, Pamína, AndreaM
Komentáře (0)