Pro těch písní pár
Anotace: Každý máme několik věcí co chceme slyšet - vidět než odejdeme.
Pro těch písní pár já znát chci svět,
úsměv mít a poznat teplo tvého lůna.
Pro těch písní pár chci se proletět nad mrtvými stromy,
vědět proč a odkud na ně vítr vane.
Těchto písní pár chci si poslechnout,
než přijde den,
který uzavře mi sen.
Komentáře (0)