Anotace: věčně
oba dva si rveme plíce
já kouřem
pro nic za nic
a ty vzduchem
pro sonátu
Moc se mi líbí jak píšeš, krásné obraty
16.07.2014 10:08:09 | Akrij8
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?