Božská hra
A tak duše utkvěla mi v srdci,
rozpoutala krásu a chuť žít
Splín rozfoukal dech mého bytí,
co na konci slov mě dojal
svým iluzorním přáním o konci smutku
Daroval mi naději
Zavírám oči a pluji do nekonečna
Rozmotávám se ze spárů lží,
našla jsem i pár diamantů,
které na mě mrkají
a slibují krásno
Políbila jsem svou novou múzu
a sklonila svou tvář
s pokorou před Bohem
Přečteno 464x
Tipy 5
Poslední tipující: J's .., jitoush, kudlankaW, Jort
Komentáře (2)
Komentujících (2)