že prý dýchám málo let
na to
abych mohla vyprávět
o životě, o lásce
o tom, proč se vůbec točí
tenhle zatracenej svět
ale i během těch pár okamžiků
kterými jsem
zatím
stačila proplout
toho života - la vie beaux
jsem si mohla už
párkrát loknout
že prý nemůžu ještě chápat
jak se věci doopravdy maj
a co je ve mně
stejně vyprchá
a na šrámy
nepomůže
ani kopa záplat
že prý nevím, jak to chodí
a až pochopím
bude mi zle
ale
co když nechci?