Znakem dospělosti.
Prý.
Je vědomí vlastní smrti.
Jednou.
Nejsem.
Nechci.
Nesnáším smrt.
Jako malé dítě.
Říkají.
Maminko.
Babičko.
Nechci.
Nechci dospět.
Nechci jí říct.
Tady mě máš.
Nechte mě.
Být dítětem.
Nečekat na smrt.
Děkuji.