Anotace: Jaký je život, ale k jakému cíli nakonec vede. Tím cílem je Ježíš. :)
Kráčím tímhle životem,
jednou vím co chci,
jednou něco chce mně.
Cesta je to dlouhá,
pořád na mně něco padá,
každý mi úkol zadá,
a neptá se jak to zvládám.
Láska, štěstí, naděje,
pořád se tomu někdo směje.
Nenávist, zoufalství, utrpení,
žádný smysl v tom není.
Musím kráčet rychleji,
vlak jezdí jen po jedné koleji.
Vidím to SVĚTLO,
vím že ještě konec není,
a můj život nemá znění.
Všechno se mění,
všechno se střídá,
světu vládne zlo a bída.
Nedívám se pod sebe,
nedívám se za sebe,
hledím pořád ku předu,
a vím že sám to nesvedu.
Za tím SVĚTLEM Někdo je,
a ON povede mně.
Jednou tam budu,
a uniknu zlému osudu.
SVĚTLO mně osvítí,
ano JEŽÍŠI budeš to Ty.