Na Onen svět
Na pokraji smrti ,
v břečce ležím ,
co všechno bych dal,
za vůni tvých peřin.
Přemýšlím o životě,
který jsem žil
O dívkách které jsem získal
a které ztratil
Jen jedna z nich však ,
v srdci mém místo má ,
jsi to ty,má jediná.
Co víc ještě říct ,
když bijí poslední vteřiny
snad,že bych ještě chtěl slyšet tvůj smích ,
a dát si řízky mamčiny.
Už jsi pro mě jde ,
zubatá se šklebí
proč zrovna mě ona chce
a proč se mi tak tlemí?
Odcházím ,i když chtěl bych tě líbat
a s tebou život žít.
Bohužel,už přestávám dýchat,
budeš se muset bezemně,lásko,
na zemi obejít.
Přečteno 364x
Tipy 1
Poslední tipující: Kubský P.
Komentáře (0)