Vzpouzím se.
To ráno,
kdy Gagarin vzlétl,
kdy Mičurin pole osil kukuřicí
Já tady nebyl,
já tupě nevzhlížel ku Měsíci
Převratné objevy
mne minuly
i když Dolly
nadvakrát rodili
To ráno
já prospal,
jako každé jiné
mám z toho trauma
vrhl jsem vržené….
Komentáře (0)