Anotace: O médiích a naší neochotě více přemýšlet
Ze smrti lidské nekonečný seriál,
opepří jistě vyladěný speciál,
život ztratil svou cenu,
svět se změnil na hyenu.
Lží a nenávistí sluje,
vymyšlený hřích kraluje,
hledání problémů zástupných,
dávky démonů vpich.
Hlavně nepřemýšlet o ničem,
hlava se stává míčem,
vymývání mozků došlo na další level,
v sadě dme se pýchou mocný plevel.
Ale jinak je vše v pohodě,
rozum najdeš v hospodě:
"nebýt cikánů a politiků zlých,
zněl by Českem hrdý smích."
A čert veselí se spolu s Káčou,
pravda s láskou z mostu skáčou.