Říše fantazie a snů
Někdy tíha reality
sedá a nepouští
že člověka optimismus
rychle opouští.
Utéci do říše snů
kde je bezpečí
do krásných slunných dnů
tam útočiště je
i když jen
na chvíli krátkou.
Do říše fantazie
kde se nemůže nic stát
pod zavřenými víčky
nechat se unášet
nechat bolest
hasit a odnášet.
I když po probuzení
realita opět nastává
je krásné moci utéci
tam, kde tíha života
na malou chvíli ustává.
Tam kde je říše
fantazie a snů.
Přečteno 311x
Tipy 4
Poslední tipující: AndreaM, jitoush, střelkyně1, Amonasr
Komentáře (2)
Komentujících (2)