Touha

Touha

Anotace: Život by bez ní byl nudný...

Sbírka: Písně srdce

 

Touha tvá vzlétnout smí k horskému štítu,

kde orlí hnízdo své tajemství má.

 

Může se dotknout jak ve starém mýtu

míst, která ostatním jsou ukrytá.

 

Touha jak vodopád ze skály padá

do roklí, ve kterých uschován spíš.

 

Touha tvé volnosti do dálek láká,

když zavřeš oči, tak spatřit je smíš.

 

Touha jak lavina strhnout tě nutí

všednost dne a v běh rychlý se dát.

 

Však věz.

To stálé, co jak bez pohnutí

smí znovu v životě tvém věrně stát.

Autor Malá mořská víla, 23.07.2014
Přečteno 447x
Tipy 7
Poslední tipující: jitka.svobodova, jitoush, střelkyně1, Amonasr, Jort, Rozina, Pamína
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

pěkně píšeš

25.07.2014 08:27:00 | jitka.svobodova

líbí

Děkuji.Jen se snažím vyprávět příběh...

25.07.2014 11:33:17 | Malá mořská víla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel