V jednom okamžiku bylo plno,
až měli jsme dojem, že sme si souzený,
dva neznámý lidé,
ocitli se v posteli..
Chtěla bych kulečníkovou kouli,
zeptala bych se,
jestli máme být spolu,
ačkoliv se,
naprosto neznáme..
SVĚTE DIV SE!
tři dny
jen třikrát viděný
na lóži skončený
rozvrkočený,
neztuhlo to co mělo
ne, že by se nechtělo,
jen asi víc tam bylo, než by mělo..
holka na měsíc,
na týden,
jen se mihnem,
životem
jen spolu trávíme čas,
uvidíme se zas
nevím
páč to neřeším..
chovám se jako zamilovanej
hlupák,
dopaminem zfetovanej,
přestože sem jen neznámej
člověk,
co octnul se v posteli,
přitulit se, chtělo se mi
obejmout tě na ulici,
ale bojím se vytrvale
odháním tě
a tvářím se nestále
ÁMEN, Radku..