Anotace: ...
rodíme se ve dvojici, jen umírání je show pro jednoho herce
24.07.2014 20:08:04 | básněnka
v umírání si už na nic nehrajeme, tam jsme pravdivými...
25.07.2014 16:11:26 | zdenka
Silné sdělení v pár slovech. Moc dobré...
24.07.2014 00:20:59 | iluzionistka
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?