Anotace: ..................
do díry v zemi
lidé jak mravenci
nahoru
dolů
nahoru
dolů
stále se hemží
roztoči v koberci
raději sami
lepší než spolu
jak v tranzu roboti
míří do roboty
krok sun krok
blíž zlaté kleci
do fronty siluet
bez špetky ochoty
na uších klapky
a žádný kecy
čas jsou peníze
a peníze možnosti
pro každou vteřinu
chtějí se přetrhnout
ve zbrani stále
protivní od kosti
jedoucí na vlně
metrostyl underground
Lidi z metra smetla
metráková metla.
Dle ranního metronomu
vyhnala je všechny z domu.
:-))
To si zase jen tak hraju, ale ta Tvoje je velice výstižná.
26.07.2014 12:02:03 | divoska_jaja
Za tu, ne zrovna nádhernou realitu Světa, ST.Lépe bych to asi fakt nenapsal.
25.07.2014 13:56:32 | Jeněcovevzduchukrásného