otisk
zbývají poslední střípky víry
o kterou se může ještě člověk opřít
pak už je jen samota
beze světla
bez záblesku
nekonečná temnota
beznaděj
beze zítřku
kolik šlo lidí touto cestou
došli nebo padli vyčerpáním?
došli-li
pak kam?
padli-li
pak kde leží?
je toto místo setkáním?
kde se můžeš znovu opřít
nadechnout
a jít?
světem ve který jsi uvěřil
který jsi kdysi spatřil
jako Záblesk
kdesi uvnitř sebe sasmého
když opustil jsi vše
v co jsi tolik věřil
Iluzi
Představu
Lpění
setkal ses s Nekonečností
s nekonečností vědění
lásky
žití
s nekonečností radosti
pravdy
čistoty
s nekonečností nekonečnosti
prostoru
času
s nekonečností světla
prázdna
tvoření
tento otisk v tobě zůstane
otisk setkání těch
kteří
věří
Přečteno 447x
Tipy 10
Poslední tipující: básněnka, jitoush, jitka.svobodova, Rozina, Jort, Pamína, Amonasr
Komentáře (2)
Komentujících (2)