Vedra
Anotace: Pitný režim se prodraží.
Prosí Milan ženu v domě,
podej pivo, sic je po mě,
tohle horko dědky zmáhá,
ještě jedno, moje drahá.
Důchod padne na nápoje,
s vedrem svádíme teď boje,
bez klimy je těžké žití,
lidé chodí s holou řití.
V nebi teď se svatí radí,
pobuřuje je pozadí,
deště pak shladí naháče,
norma je dva tři lahváče.
Přečteno 343x
Tipy 6
Poslední tipující: Lioness, střelkyně1, básněnka, jitka.svobodova
Komentáře (1)
Komentujících (1)