Anotace: ... možná se ptáme, za co Pane Bože za co???
Sbírka: Písně srdce
jsi trestem mým
za srdce
co zlomena mě chlěla
a nemohla mne mít
jsi terstem mým
za ústa
co toužila a nemohla
mne políbit
jsi trestem mým
za slzy
co plakali ti druzí
jsi trestem mým
a já ?
já jsem trestem Tvým