plastovou lyžičkou
vyškrabúvame
marlenku z krabice
izba páchne cigaretami
obom sa nám chce zvracať
pri predstave
o minulých nájomníkoch
pri poslednom kúsku
spomalíme
ako keby sme sa báli konca
ako keby to bolo
skutočne to posledné
čo sme mali spoločné