Anotace: :)
Přátelé z metra-samolepky s tváří člověka..
A Bůh si zapoměl placku-kontrolora jízdenek.
Někomu z kapsy vypadla ,,pětka´´
někomu včerejšek
a někomu život...
Oslovilo.
04.07.2023 17:15:58 | mkinka
řídil bůh svět a nebo vlak koleje z nerozumu a po chvíli dveře ti motýli zavřely dech lidí mnozí se styděli... a nikdo se nevšiml života co projel tunelem...
02.08.2014 22:36:16 | básněnka
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?