Zvonice jabloň rodí žitné světy
kulatý popel
poslední cigarety
vzkazy v láhvi
pro bílé punčochy
věřící na zázraky
pro značně březí mraky
a rudé nohy utonulých ptáků
potopa vlasů
z ustájené hlíny
a zvuky
spadlé pro hostiny
Moc hezkej text - obzvlášť se mi líbí "značně březí mraky" a "zvuky spadlé pro hostiny".
04.08.2014 09:19:56 | dominick