Ať blesk osvítí města
sestavená jen tmou,
než kapky rosy
na svoje rána zapomenou.
Dítě si maluje hvězdou na nebesa
pro chvíli jedinou,
svatbu prince s princeznou propásne,
kdo propásl svatbu květu s květinou.
Když tma klopýtá
vzletí s ránem
schoulí se za hvězdu
s novým plánem
Studánko odpusť mi
kolik kapek deště jsem nepustil k tvé vodě
řekla mi své verše o hlubině
a srdce se rozlámalo pro ně..