Jak se tak plouží zem
Anotace: ... a nesnažte se zjistit CTCHBŘ ... BTNŘ vůbec nic ...
Jak se tak plouží zem
Tak já se ploužím s ní
Někdy jsem rytířem
Jenž rve se se saní
A jindy zbabělcem
Jenž boji vyhne se
Jak se tak plouží zem
Já jsem jí unesen
Někdy jsem zajatcem
Či vězněm z Bastilly
Jak se tak plouží zem...
Zastavte na chvíli!
Bůh ví kdo vlastně jsem
Či čím bych mohl být
Jak se tak plouží zem...
Nechte mě vystoupit
Přečteno 569x
Tipy 8
Poslední tipující: Alci, Marcella, Kapka, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (3)
Komentujících (3)