V meziprostoru
Jak zlatá zrnka
písku odvátého
jsou dny, které
utichly v čase.
V meziprostoru
jenž dělí minulost
od budoucnosti
se jen zřídka
jedno objeví.
Když se tak stane
kousek minulosti
se do života vmísí
snad má to tak být
aby se nezapomnělo.
Přečteno 392x
Tipy 7
Poslední tipující: jitka.svobodova, jitoush, Jort, Amonasr, Pamína, Hesiona-Essylt, AndreaM
Komentáře (4)
Komentujících (3)