Poloprázdná, poloplná
Poloprázdná, poloplná
jako o skálu
lámající se vlna
poloprázdná, poloplná
jako napůl
natřená stěna
poloprázdná, poloplná
jako beze sněhu
dlouhá zima
poloprázdná, poloplná
jako do půli nalitá
sklenice vína
poloprázdná, poloplná
tak někdy se cítí
snad každá žena.
Přečteno 356x
Tipy 6
Poslední tipující: jitka.svobodova, Amonasr, Gabriela Green, AndreaM, Jort
Komentáře (4)
Komentujících (3)