Prosím
dej mi slovník do očí
a mapu do tváře
ať mám z dlaně slunečník
co horké čelo zchladit dokáže
vlož mi do slov moudrosti díl
a srdce naplň poznáním
moje duše volá ze všech sil
a já už jí nebráním
***
Malinko mne dlaň zchladila;)
07.08.2014 20:42:13 | Lilien