Jak pramínek vlasů
protéká nám mezi prsty
-a dělá z nás alchymisty.
Sám Život. S velkým ŽET.
Učí nás milovat. Či nenávidět.
Tak slabý! A přitom silný ...
Duchaplný? Občas bezcílný ...
je Život.
Jak pramínek vlasů
či linie tisíců tichých hlasů
nám prokluzuje ...