Anotace: .
Ve snech se vznáším
měsíc se mnou žongluje
až k městům na obzoru
než on sám tam dopluje.
se hodí na dnešek.. Krásný měsíc vykoukl z mraků ... bylo to jako z pohádky
09.08.2014 21:33:02 | Majrenka
vzletná báseň
09.08.2014 17:06:35 | jitka.svobodova
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?