Realita
Proplouvám
na voru skutečnosti
pod mostem konečnosti
a nevěčnosti
života ...
Proplouvám
pod rouškou pomíjivosti
(ruku v ruce)
s lidskou choulostivostí
a (ne)citlivostí
člověka ...
Proplouvám
na trajektu z mozaiky
ze snů a životní kroniky,
jejíž okamžiky
snové vyprchají ... časem ...
Sen
Pluji si
po vlnkách lásky, vášně,
(možná)
po naději falešné,
přílišně
naivní.
Pluji si
po červánkách fantazie,
mezi řádky poezie,
která žije
v duši básníka.
Pluji si
v mračnách smíchu a úsměvů,
v záři snových objevů
v záchvěvu
naděje pro lepší zítřky ...
Hezké dílko, trochu jsi mi připomněla to moje poslední :-D Snad nějaká telepatie? :-D V tomhle díle ti naprosto rozumím :-)) Krása :-)
10.08.2014 10:09:18 | Gabriela Green
Ježiš! Já se překlik - místo ST jsem dal pouhej Tip :-( Tak si přičti ten jeden Tip k dobru :-)
10.08.2014 00:12:03 | Kubský P.